این قرارداد در تاریخ 1404/04/24 مابین طرفین مذکور در ماده 1 این سند بر مبنای ماده 10 قانون مدنی که مقرر می‌دارد: قرارداد خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است، طبق تعهدات و شرایط ذیل منعقد گردید.

ماده 1 – طرفین قرارداد

الف) طرف اول قرارداد: شرکت ایده‌های خاص آریایی با نمایندگی آقای امید گودرزی به سمت مدیرعامل و عضو هیأت مدیره و شماره ثبت 635502 و شناسه ملی 14013594212 به نشانی تهران، میدان آزادی، اتوبان لشگری، بعد ازایستگاه مترو بیمه، پلاک 31، کارخانه نوآوری آزادی، سوله هفت و هشت و کد پستی 1391955418 که از این پس شرکت نامیده می‌شود.

ب) طرف دوم قرارداد: آقا/خانم  فرزند ——- به کدملی ——— متولد ——– به نشانی ————– و شماره تلفن همراه ——— که از این پس به اختصار فروشگاه (امتیاز گیرنده) نامیده می‌شود منعقد گردیده است.

ماده 2 – موضوع قرارداد

عبارت است از تأمین و تدارک برخی کالاها و ایجاد حاشیه سود بیشتر برای فروشگاه نسبت به قیمت بازار و همچنین اعطای حق امتیاز استفاده از خدمات شرکت ایده‌های خاص آریایی به فروشگاه.

ماده 3 – مدت قرارداد

مدت این قرارداد 12 ماه تمام شمسی و از تاریخ 1404/04/24 الی 1405/04/23 می باشد که پس از اتمام مدت قرارداد با رضایت طرفین ضمن عقد الحاقیه قابل تمدید است.

ماده 4 – شروط و تعهدات طرفین

الف – تعهدات شرکت

یک) شرکت کلیه تلاش خود را در راستای ایجاد افزایش فروش و کاهش قیمت خرید فروشگاه انجام می‌دهد.

بدیهی است فروش شرکت طی فاکتورهای رسمی ارائه و فروشگاه موظف به پرداخت آن مطابق با سیاست‌های شرکت می‌باشد.

دو) مذاکره با شرکت‌های تأمین کننده کالا، در راستای افزایش بهره وری و انتفاع طرفین به عهده شرکت است؛ و فروشگاه متعهد شد در طول مدت قرارداد به هیچ عنوان راساً اقدام به مذاکره با تولید و تأمین‌کنندگانی که طرف قرارداد شرکت هستند ننماید.

سه) شرکت فروشگاه را به تمامی طرف‌های قراردادهای خود (تولید کنندگان و شرکت‌های پخش مرتبط با موضوع این قرارداد) معرفی می‌نماید.

چهار) به منظور افزایش بهره وری فروشگاه، شرکت نسبت به ارائه خدمات با توجه به ضوابط شرکت اقدام خواهد نمود.

ب – تعهدات فروشگاه

یک) مسئولیت تحصیل هرگونه اجازه نامه رسمی و قانونی از مراجع ذیصلاح جهت گشایش، راه اندازی و اداره فروشگاه جدیدالتأسیس و ادامه فعالیت آن اعم از پروانه کسب معتبر ، تأییدیه اداره اماکن نیروی انتظامی، گواهینامه بهداشت و سایر مجوزات مربوطه و نیز تمدید آن‌ها و همچنین رعايت قوانين ارگان‌های دولتي در رابطه با موضوع فعالیت مانند رعایت قوانین تعزیرات حکومتی و سایر قوانین مشابه و مرتبط و همچنین پرداخت کلیه دیون دولتی و مالیات فروشگاه و عوارض کسبی، عوارض تبلیغات برند تابلوی سردرب فروشگاه، دستمزد و حق بیمه پرسنل و کارگران، اجاره، قبوض و به طور کلی هرگونه دیون دولتی و غير دولتي که معمولاً به محل کسب و پیشه تعلق می‌گیرد به عهده فروشگاه می‌باشد.

دو) فروشگاه متعهد به داشتن شرایط اشتغال به کار طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران از جمله عدم ممنوع المعامله بودن و… می‌باشد.

سه) فروشگاه مکلف است موضوع قرارداد را شخصاً و بالمباشره انجام دهد. واگذاری امتیاز ذکر شده و نیز واگذاری حقوق و تعهدات این قرارداد به دیگری اعم از حقیقی و یا حقوقی به هیچ عنوان و هیج طریقی جایز نیست. فروشگاه خود شخصاً و منحصراً حق استفاده از خدمات شرکت ایده‌های خاص آریایی را دارد.

چهار) فروشگاه فقط می‌تواند از امتیاز و امکانات اعطا شده منحصراً در محلی که نشانی آن در قرارداد قید گردیده استفاده نماید. فروشگاه حق نقل و انتقال عین درصورتیکه مالک باشد و نیزحق واگذاری منفعت مورد اجاره در صورتیکه مستاجر و یا صاحب سرقفلی باشد ندارد مگر با توافق و اجازه کتبی و قبلی شرکت.

فروشگاه حق ندارد بدون موافقت قبلی و کتبی شرکت حقی از حقوق خود را درمورد مالکیت یا انتفاع ملک و کسب و کار موضوع قرارداد جزئاً، کلاً، عیناً و یا منفعتاً تحت عنوان هیچ یک از عقود به دیگری واگذار نماید.

همچنین در صورت وجود شریک، حق افراز مال مشترک را تا انقضاء مدت قرارداد ندارد.

تبصره 1: نشانی ذکر شده درقسمت محل کسب و کار فروشگاه اقامتگاه قانونی فروشگاه محسوب می‌شود و کلیه مکاتبات و مراسلات و اخطارهای ارسالی به نشانی مذکور معتبر بوده و ابلاغ شده تلقی می‌گردد و عذر عدم اطلاع، مسموع نخواهد شد.

پنج) ادعای اشخاص ثالث اعم از حقیقی و یا حقوقی، دولتی و یا غیر دولتی نسبت به مالکیت فروشگاه اعم از ادعا نسبت به عین و یا منافع آن مانند تجلی معارض، و یا بدون سرپرست گذاشتن فروشگاه و یا تعطیل کردن کار بدون مجوز شرکت و بطور کلی ایجاد موجبی برای توقف اجرای تمام یا قسمتی از کار فروشگاه من جمله عدم تمدید قرارداد اجاره فروشگاه در طول مدت این قرارداد، فروشگاه را مسئول جبران خسارت قراردادی خواهد نمود

تبصره 2: ملاک و معیار تشخیص ورود خسارت و تعیین میزان آن شرکت است.

شش) فروشگاه متعهد شد کالاهای خریداری شده را منحصراً برای مصرف کننده نهایی به عرضه و فروش رسانده و حق فروش به صورت عمده و یا به کسبه‌ی دیگر را دارا نمی‌باشد.

هفت) فروشگاه مکلف است درطول مدت قرارداد صرفاً و منحصراً از شرکت و از کلیه گروه کالاهایی که شرکت تأمین کننده آن‌هاست و توسط کارشناسان فروش شرکت به آن‌ها معرفی می‌گردد. به میزان خرید ماهانه حداقل 50,000,000 ریال و فقط در محل کسب و کار خود و فقط جهت فروش به مصرف کننده نهایی عرضه و به فروش رساند.

تبصره 3: در صورت ارائه فاکتور رسمی و معتبر به تاریخ روز از سوی فروشگاه مبنی بر خریداری نمودن کالا با قیمتی پایین تر از قیمت فروش کالاها توسط شرکت، فروشگاه می‌تواند از آن پس منحصراً همان کالا را از شرکت تهیه ننماید لیکن فروشگاه را مجاز به انجام خریدی کمتر از مبلغ مندرج در این بند نمی‌نماید.

هشت) چنانچه به هر دلیلی شرکت با عدم تأدیه ثمن کالاهای فروخته شده به فروشگاه مواجه گردد، فروشگاه مکلف است ظرف 48 ساعت نسبت به تأدیه ثمن و خسارات ناشی از آن برآید. با گذشت این مدت و عدم تسویه حساب، شرکت اقدام به مسدود نمودن کداختصاصی مشتری (کد مشتری) می‌نماید و کلیه امتیازات متعلقه به فروشگاه اعم از فروش ویژه، تخفیفات اعطایی به خرید فروشگاه توسط شرکت‌های طرف قرارداد با شرکت و یا بطورکلی هر آنچه بصورت امتیازات مازاد به فروشگاه تعلق خواهد گرفت کان لم یکن خواهد شد.

تبصره 4: پس از تسویه حساب‌های فیمابین و فعال شدن مجدد کد اختصاصی مشتری (کد مشتری)، فروشگاه ملزم است ثمن کالاهای خریداری نموده را بمدت یکماه صرفا بصورت نقدی پرداخت نماید.

نه) استفاده از نام، شماره اقتصادی، شناسه ملی شرکت ایده‌های خاص آریایی: برای تأمین‌کنندگانی که طرف قرارداد شرکت نمی‌باشند، به هر منظور من جمله ارائه به سازمان امور مالیاتی، کسب اعتبار و ….. توسط فروشگاه ممنوع می‌باشد. در همین راستا فروشگاه متعهد و مکلف شد ضمن جبران خسارات وارده به شرکت، ایشان را به عنوان وکیل و نماینده تام الاختیار خود جهت اصلاح گزارشات، اسناد و مکاتبات ارائه شده نزد مراجع ذیصلاح و ادارات، سازمان‌ها و اشخاص مربوطه معرفی می‌نماید.

بدیهی است این امر به هیچ عنوان رافع مسئولیت های فروشگاه نسبت به اقدامات و اعمال خلاف قانون ایشان و لزوم جبران خسارات وارده به اشخاص و سازمان‌ها و اجرای مجازات لازم نیست.

ده) درصورتیکه فروشگاه مرتکب هرگونه بزه و تخلفی اعم از حقوقی و یا کیفری در راستای فعالیت فروشگاه شود و این تخلف موجب ضرر و زیان شرکت و یا مشتریان شرکت (بطور مستقیم و غیر مستقیم) گردد کلیه مسئولیت حاصل از آن به عهده فروشگاه خواهد بود.

ج – تعهدات مشترک طرفین

یک) طرفین باید در اجرای تعهدات خویش بر اساس این موافقت نامه و بر مبنای حسن نیت، رفتار عادلانه و مناسب عمل نمایند. شرایط این قرارداد و نیز هرگونه توافق دیگری که توسط طرفین و در ارتباط با روابط این قرارداد به عمل آید باید بر اساس حسن نیت کامل تعبیر و تفسیر گردد.

دو) طرفین مکلف به رعایت محرمانگی اطلاعات و اسناد یکدیگر، از جمله میزان فروش، سود حاصل از فروش و سایر داده‌های مشترک مربوط به قرارداد می‌باشند. بعد از انقضاء و فسخ نیز طرفین موظف به حفظ محرمانگی اسناد و منافع یکدیگرخواهند بود.

سه) طرفین اقرار و اعتراف نمودند که از کم و کیف اوصاف و نیز از تمامی مشخصات قرارداد اطلاع کامل و کافی دارد و به هیچ وجه موضوع مبهم و مجهولی در قرارداد برای آن‌ها وجود ندارد.

ماده 5 – فسخ قرارداد

یک) در صورت نقض هر یک از مفاد این قرارداد توسط فروشگاه، شرکت بدون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی و با اعلام کتبی حق فسخ قرارداد را داشته و فروشگاه نیز مکلف به جبران خسارت قراردادی می‌باشد و چنانچه از پرداخت آن امتناع نماید این شرکت حق دارد نسبت به تأدیه خسارات ناشی از نقض قرارداد، ضرر و زیان خود را ازمحل مطالبات فروشگاه تأدیه و مطالبه نماید.

دو) در صورتیکه فروشگاه معتقد به عدم اجرای تعهدات شرکت باشد می‌بایست از طریق اظهارنامه کتبی ظرف مدت 30 روز از تاریخ شروع قصور و کوتاهی شرکت، دلایل و مراتب قصور را به این شرکت اعلام نماید و در صورتیکه این شرکت نسبت به رفع آن ظرف مدت 30 روز پس از ابلاغ اظهارنامه نائل نگردید قرارداد از طرف فروشگاه قابل فسخ خواهد بود.

ماده 6 – قوه قاهره

در صورت بروز هرگونه شرایط فورس ماژور (قوای قهریه) و عوامل غیر طبیعی و پیش بینی نشده که شرایط اجرا قرارداد را سلب نماید فروشگاه ملزم است شروع و خاتمه آن را به شرکت از طریق اظهارنامه کتبی اعلام نموده و با تنظیم تفاهم نامه‌ای موقت که مورد تایید دو طرف باشد تا برطرف شدن شرایط پیش آمده تفاهم نامه جدید را قابل اجرا نماید که اگر این شرایط دائمی باشد قرارداد خود به خود فسخ می شود.

ماده 7 – نحوه حل وفصل اختلافات

در صورت بروز هرگونه اختلاف در اجرای مفاد این قرارداد فیمابین اطراف قرارداد مزبور، در خصوص اجرا و تفسیر هریک از موارد ذیل این قرارداد اختلاف بدواً از طریق مصالحه و تبادل نظر بین خود اقدام نمایند و در صورتیکه از این طریق نتیجه ای حاصل نشد موضوع از طریق مراجع ذیصلاح حل و فصل خواهد شد.

در خصوص اختلافات ناشی از این قرارداد محاکم حقوقی شهر تهران صالح به رسیدگی می باشند.